keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Valonkadun päiväkodin kaksivuotisen esiopetuksen blogiteksti

 

Viime blogista onkin jo aikaa, nimittäin elokuusta näin helmikuun alkuun asti. Yhteistyö kaksivuotisen esiopetuksen kokeiluun osallistuvien päiväkotien kanssa on käynnistynyt hyvin, on pidetty Teams-palavereja ja laulaa luriteltu Raatihuoneentorilla. Myös yhteistyö Teppanan koulun kanssa on alkanut hienosti. Olemme kummioppilaiden kanssa ulkoleikitty ja luisteltu. Toimintaa on haitannut koronatilanne, joka toivottavasti helpottaa ennen kevään tuloa.

Myös yhteistyö Valonkadun päiväkodin esikoululaisten kanssa on ottanut ison askeleen eteenpäin. Olemme perustaneet tutkimusesikoulun, jossa yhteistoiminnallisesti tutkimme, ihmettelemme ja ratkaisemme lapsia kiinnostavia arvoituksia ja asioita. Olemme päättäneet sille nimen, salasanan sekä tutkineet salakirjoitusta ensimmäisellä kerralla. Seuraavalla kerralla on tarkoitus perehtyä tutkimusvälineisiin.

Tällä hetkellä on meillä esikoululaisilla menossa luistelukausi. Tarkoituksena on luistella ainakin viisi kertaa. Tällä hetkellä alamme valmistelemaan ystävänpäiväjuhlaa joka pidetään kodassa lähellä päiväkotia.

Kevään odotusta!

T: Valonkadun kaksivuotisen esiopetuksen eskarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti