keskiviikko 16. helmikuuta 2022

Terveisiä Sinilinnun eskarista!

Syksyllä eskarissamme aloitti 7 reipasta lasta. Ryhmän toiminta on sujunut heti alusta alkaen hienosti yhdessä ja yhteistyötä tehden.

Eskarilaiset tekivät syksyn alussa ryhmälleen säännöt sekä listan asioista, joita he haluavat toteuttaa esiopetusvuoden aikana. Listasta tuli hyvin monipuolinen ja idearikas. Liikkuminen eripaikoissa ja eläinten kohtaaminen on jokapäiväisiä toiveita lapsillamme.


Erilaisia matemaattisia ja kielellisiä asioita olemme kokeilleet paljon myös luonnossa ja luonnon materiaaleja käyttäen työvälineenä, kirjoittelemme nimiä mm keppien avulla. Samoin teemme paljon harjoituksia omatekoisin materiaalein, mm. askartelemme ensin mm muotoja, jotta voimme käyttää niitä sitten muihin tehtäviin arjessamme. Samoin bingopelit ovat kestosuosikkimme ja tietenkin omatekoisin alustoin.

 
Liikkuminen on arkemme suola. Saimme osallistua uimakouluun jo syksyn loskakelien aikaan sekä luistelimme jäähallissa loppusyksystä ja mikä parasta, saimme todella hyvää opetusta ja luisteluapua JunnuHokin taitovalmentaja Ollilta. Tapasimme Ollin myös kertaalleen Soidinsuon koulun luistinradalla harjoitellen hieman lisää taitoja 😊


Kajaanihallin liikuntasalivuorot ovat myös lemppareitamme arjessa. Välillä saamme musiikkiliikuntasalin lisäksi käyttöömme telinejumppapaikan. Siellä on aivan mahtava kiipeillä ja hyppiä. Kajaanihalli on paikoista parhain – onneksi meillä on mahdollisuus käyttää sitä.Kevään aikana kulutamme vielä hiihtolatuja, retkeilemme ja odotamme eläinvieraita päiväkodille.

Sinilintulaiset toivottavat kaikille hyvää kevään jatkoa, liikunnallista touhuilua ja mielenkiintoisia kohtaamisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti