torstai 4. huhtikuuta 2019

VALONKADUN ESKAREIDEN BLOGI


Tänään olisi se päivä jolloin me tulevat eskarit siirtyisimme Päiväkoti Onnista ja Ilonasta upo uuteen Valonkadun päiväkotiin. Ensi töiksemme saimme alkaa purkamaan lelulaatikoita tyhjiksi leluista. Tuntui kuin olisi jo joulu ja ulkona olisi pakkasta ja paksu kerros lunta. 



 No onneksi ei sentään sillä päätimme lähteä tutustumaan lähistöllä sijaitsevaan ruohikkokenttään. 



Samalla saimme kokeille upo uusia jalkapalloja ja lennokkeja.
Esikoulussa retkeilimme paljon. Varsinkin pöllyvaaralla sijaitseva laavu oli meistä tosi mukava paikka. Me tehtiin siellä paljon tutkimusjuttujaValonkadun päiväkodissa on myös oma jumppasali ja kiipeilyseinä. 



Meidän eskareiden ryhmän nimi on Välkyt ja kullakin eskarilla on oma pulpetti jossa voi säilyttää kaikkea tavaroita mitä eskarissa tarvitaan. Joka perjantai me siivotaan oma pulpetti ja oma lokero. Se on aika kivaa.

Me ollaan tehty erilaisia projekteja ja tutkimuksia. Kaikkein pisin projekti on ollut robottikissan valmistaminen lego boost legoilla. 


Siinä tarvittiin tablettia ohjeiden seuraamista varten sekä yheistyötä ja henkeä. Kun robottikissa valmistuu niin… saa nähdä mitä temppuja se osaa tehdä, onhan se robotti.

Tällä hetkellä odottelemme toukokuuta sillä silloin meillä eskareilla on paljon mukavia tapahtumia.

T: Valonkadun eskarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti