perjantai 29. maaliskuuta 2019

Keväinen tervehdys Touhula Aurinkorinteeltä!


Meidän eskariryhmässämme on 6 ihastuttavaa eskarilaista. Viisi tyttöä ja yksi poika. Olemme tiivis ja erittäin läheinen porukka. Teemme myös yhteisiä juttuja 3-4- ja 5-6-vuotiaiden kanssa. Eskarilaisemme ovat mielissään, kun saavat ohjata myös pienempiä.
Olemme liikuntapainotteinen päiväkoti. Ulkoilemme aamulla, päivällä käymme hereillä olevien eskarilaisten kanssa retkillä ja lisäksi ulkoilemme myös iltapäivällä. Lapsemme ovat niin tottuneita ulkoiluun, että aamun tuokion jälkeen kyselevät innoissaan, milloin lähdetään ulos.
Syksyn ja talven aikana olemme tehneet paljon erilaisia retkiä ja panostaneet, että liikuntapainotteisuus näkyy.Metsäretkellä on myös hyvä olla liukurit mukana, jos sattuu löytymään hyvä laskupaikka 😊Mäenlasku on ollut erittäin suosittua. Tässä Touhula Aurinkorinteen ”juna” on lähdössä Pariisiin. Hyvää matkaa! :)

Olemme myös hiihtäneet ja luistelleet ahkerasti. Hiihdossa lapset haluavat hiihtää mahdollisimman monta kierrosta ja kannustavat toisiaan.
Luistelussa erityisesti eskarit ovat nousseet esille erinomaisilla luistelutaidoillaan. Heitä on saanut mukavasti haastaa.Luistelun lomassa maistuvat ruisleivät ja lämmin mehu.

Päiväkotimme käytössä on Kylätalo Pupula joka torstai, jonne teemme retkiä ja jumppaamme siellä.
Pallon heitto- ja potkimisharjoituksia Pupulasta.Myös kynähommat ja erilaiset tehtävät maistuvat liikunnan ohella. Viskaritkin ovat päässeet kokeilemaan, miltä eskarissa tuntuu olla ja millaisia tehtäviä siellä tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti