maanantai 8. huhtikuuta 2019

Kätönlahden Vellamoiden blogiteksti: Kummeilua


Kätönlahden päiväkoti ja Kätönlahden koulu sijaitsevat vierekkäin, mikä mahdollistaa eskareiden ja alkuopetuksen aktiivisen yhteistyön.
Yksi Kätönlahden koulun 2-luokasta on Vellamot- ryhmän kummiluokka. Jokaiselle eskarille on valittu 2-luokasta oma kummi tai pieni kummiporukka. Olemme pyrkineet tapaamaan kummiluokkaamme noin kerran kuukaudessa erilaisten aktiviteettien merkeissä.

Olemme aloittaneet kummeilun jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Olemme esimerkiksi temppuileet yhdessä Nousu-salissa, leikkineet yhdessä ulkona erilaisia leikkejä ja pelejä, pelanneet lautapelejä ja jouluna suunnistaneet koululla kummien kanssa. Viimeksi olimme yhdessä mäenlaskussa mahtavassa kevätsäässä!






Kummeilu on eskareille oiva tapa tutustua kouluun, koululaisiin ja myös opettajiin. Kun koulu alkaa, on koululla jo monta tuttua kasvoa. Kummiluokan opettajakin pitää tätä toimintaa erittäin hyvänä ja on innolla mukana. Myös 2-luokkalaiset ovat olleet innostuneita tapaamaan eskareita. Ja tietysti eskarit kummejaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti