maanantai 3. syyskuuta 2018

TERVEISIÄ KAARNAPURRESTA!


Näin tuumivat eskarit

- Hei eix se ookkin niin että ketään ei jätetä yksin ja ois kiva jos kaikki mahtus leikkiin

- Joo ja täällä on kivaa ku opet tykkää leikkiä meidän kaa ja ne on hyviä pelaan sählyy vaikka me kyllä ne voitetaan vaikka ne pelaa täysillä.

-Voitasko tehdä taas se tulivuori hiekkikselle, sehän vois olla vaikka sillon dinosaurusten aikaan, mä tiedän että ne kuoli sukupuuttoon ku meteoriitti iski maahan ja aurinko ei pystynyt enää lämmittään maata, hei leikitäänkö että aikuinen on se meteoriitti ja me dinoja ja….  


- Minusta meidän retkipaikka on kyllä huippu, ensin mennään pöllöpuun ohi ja se pöllö kertoo hassulla  äänelläsieltä puun sisältä että mitä se toivoo tältä retkeltä ja ihana kun saatiin opetella vuolemista ja mää sain kotonakin vuolla ja mulle aijotaan ostaa puukko ja laastaria hah hah haa…
 

- Täällä eskarissa on kiva ku aikuiset ei liikaa määräile ja ne luottaa meihin ja kyllä me osataankin tehdä sääntöjen mukaan, no joskus unohtuu

- Ihana kun täällä oppii uusia asioita ja parasta on tuo leikki ja saa leikkiä kauan, minusta on kyllä ihan kiva myös kun saatiin ihan omat eskarikynät ja semmoset kansiot mihin voi kerätä tärkeitä piirustuksia ja tehtäviä ja sit sen saa omaksi ku eskari loppuu.

- Minusta täällä on ihanaa ku saa syödä niin paljon ku haluaa.

-Parasta eskarissa on kaverit ja kun aikuinen lukee tarinoita, tykkäsin krokotiili genasta, me leikittiin heti sitä isokomeroo ja lariska rottaa.
- Tänään me vaan yhtt’äkkiä keksittiin ulkona tehdä taideteoksia, sit ope ehdotti että pidettäskö  näyttelyn avajaiset ja sit pienemmät lapset kävi näyttelyssä ja ne näki kyllä ne teokset iha erilailla ku taiteilijat olivat aatelleet,  ja sit aikuinen toi taxilla kaksi taide kriitikkoo, toinen oli Kreikasta ja toinen vissii Ruotsista.


- Sit meillä on käynyt yks taiteilija suffabuffa, se oli kyllä hassu ku se puhui imurillekkin , ja me opittiin miten saadaan kahesta väristä uusi väri, oliko se keskiväri eiku väliväri.


- Minusta on kivaa ku kiipeillään ja retkillä parasta on isäntekemä viinimarjamehu.
OIKEIN IHANAA LEIKIN RIEMUA
                       JA
           OPPIMISEN ILOA!

T: KAARNAPURREN VÄKI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti