keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Kuurnan eskareiden blogiteksti


Olemme Kuurnan Nokkelat -eskariryhmän kanssa aloittaneet syksyn tutustumalla toisiimme. Osa kavereista oli jo tuttuja edellisiltä vuosilta päiväkodista, mutta uudet ryhmän lapset on otettu innolla mukaan leikkeihin. Uudessa ryhmässä, uusien aikuisten kanssa vähän jännittää, mutta päivät menevät nopeasti, kun on kivaa tekemistä. Lapset leikkivät mielellään majaleikkiä ja mukavaa on, että majaa ei tarvitse purkaa kesken päivän vaan leikki saa jatkua, jatkua ja jatkua...

Ystävyyden piiri


Kädentaidot ovat tärkeitä eskarilaisten taitoja. Olemme tehneet erilaisia vesiväritöitä, harjoitelleet kynän käyttöä, leikkaamista jne. Erilaiset rakenteluleikit ovat lasten keskuudessa suosittuja.
 
Koivikko

Plus plus miekka

Paperin alta paljastuu..

Syksyisiä vaahteran lehtiä


Kerran viikossa tapaamme Villin Pennun, jonka kanssa harjoittelemme kaveritaitoja. Pennulle pitää opettaa ihan perusasioita, kuten paikoillaan olemista ja toisen kuuntelemista. Lapset taitavat oppia nopeammin kuin koiranpennut.


Olemme tehneet retkiä lähipuistoihin ja opetelleet turvallista liikkumista lähiympäristössä. Parasta eskarissa on lasten mielestä leikkiminen ja suurin osa lapsista haluaa oppia tämän lukuvuoden aikana lukemaan. Siinäpä haastetta meille aikuisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti