tiistai 9. marraskuuta 2021

TERVEISET KAARNAPURREN KIPPAREILTA!

Kun eskari alkoi, Kaarnapurren Kipparit miettivät:


Kivointa on leikki. Toivon jalkapalloa ja sählyä. Odotan reppuretkiä, piirtämistä, tehtäviä. Odotan uimakoulua. Halaisin oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Haluaisin, että tehdään rata ulos. Toivon, että otatte koronan pois.Koronaa ei saatu pois. Jouduimme pitämään syyskuun alussa etäeskariakin.

Hienosti silti yhteistyössä vanhempien kanssa eskarin pito onnistui etänäkin. Kaikkia eskarin alussa toivottuja asioita on jo ehditty tehdä ja harjoitella. Uusia ideoita tulee lisää.


Leikkipuistossa on ollut kiva käydä laitteissa. Kentälle ollaan menty pelaamaan jalkapalloa ja heittelemään frisbeetä. Meillä oli myös olympialaiset, jonne keksittiin itse kaikki lajit. Estejuoksu, takaperinjuoksu, hevoslaukka, jalkapallo, kiipeily, pallonheitto. Palkinnoksi saatiin oikeat pokaalit.


Kerran viikossa on ollut reppuretkipäivä, jolloin meillä on ollut omat, kotona tehdyt eväät mukana. Metsäretkillä on rakennettu majaa, leikitty monesti tähystyspiilosta ja noidan kellokauppaa. Viimeksi piti seurata köyttä yli, ali ja ympäri. Kerran oli ihan sininen taivas. Valkoinen kuu näkyi taivaalla. Maattiin selällään maassa ja katseltiin taivasta ja kuunneltiin metsän ääniä.Tyttö ja susi on meidän koko Kaarnapurren yhteisen leikkimaailman nimi. Siinä on Jyyrä-noita ja Fiina-noita. Jyyrä on ilkeä kasvattitytölleen. Susi on kiltti ja auttaa. Me ollaan saatu vastattua suden kysymyksiin. Sitä tarinaa voi leikkiä, eikä sen tarvitse mennä niin kuin kirjassa. Me haluttiin, että siitä tehdään pakohuone. On jännää etsiä vihjeitä ja avata lukkoja.Kekrijuhlassakin oli Jyyrä, tyttö ja susi. Me autettiin tyttöä tunnistamaan kasviksia. Ne oli kekrinaamiaiset. Oli hauskaa pukeutua. Me esitettiin toisille keppinukeilla kolme kummitusta -tanssi. Me ollaan harjoiteltu sitä laulua. Kerran sai ottaa kotoa otsalampun. Me tehtiin sillä valotanssia ja varjokuvia.


Meillä alkoi salivuorot Lohtajan kerhohuoneella. Ollaan ehditty käydä siellä vasta yhden kerran. Ennen jumppaa saatiin pelata jalkapallopeliä. Se oli hauskaa. Jumpasta jäi hauskimpana mieleen kuperkeikat, voltit ja hiiri-peli, siis hännänryöstö.


Viime viikko käytiin uimakoulua. Mentiin taksilla ja aina alussa syötiin eväät uimahallin kahviossa. Uiminen oli hauskaa, vähän myös raskasta. Voi, kun päästäisiin uudestaan!


Hyvää isänpäivää kaikille!

T. Kaarnapurren Kipparit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti