tiistai 28. syyskuuta 2021

LOHTAJAN ESKARISSA

 Eskari alkoi 16.8. ja minusta tuli Mörriäinen. Minua vähän jännitti, mutta niin taisi jännittää muitakin. Siitäkin huolimatta, että suurin osa eskareista tunsi toisensa jo entuudestaan viskarista.

Me saatiin neljä opea, jotka opastaa meitä ja auttaa minua, kun en osaa jotain. Vetoketjun kiinnilaittaminen on vielä vaikeaa ja kengät menee joskus väärään jalkaan.

Ulkona on mukavaa. Siellä saa pelata jalkapalloa, leikkiä peiliä, kiikkua ja leikkiä, mitä haluaa. Joskus me ollaan rokea ja pollea.

Eskaritehtävät on välillä helppoja, välillä vaikeita ja joskus siltä väliltä. Ihan kivoja kuitenkin.

Ruoka on hyvää. Me ei saada vielä ottaa itse ruokaa, kun on tuo korona. Mutta kyllä minä osaisin ottaa. Ope on kertonut, että varmaan keväällä saadaan ottaa itse ruokaa.


Ekana kun me tullaan eskariin niin me saadaan leikkiä vähän aikaa. Me halutaan aina pelata tabletilla Ekapeliä. Sitten syödään puuroa. Sitten pitää kertoa, mitä rupeaa leikkimään, kenen kanssa ja missä leikitään. Kaikki haluaisi mennä pikku huoneeseen. Sitten on aamupiiri. Me katotaan aina kalenteri ja päiväjärjestys ja sitten tehhään tehtäviä tai ollaan kolmessa ryhmässä. Maanantaina me maalattiin, oltiin salissa ja esitettiin nukeilla.


                                          



Sitten mennään ulos ja sitten tullaan sisälle ja sanotaan Soppajono, soppajono, pannaan riviin joka mono… ja syödään. Sitten lähetään kotiin.

Eskarissa on kivaa ja minä haluaisin oppia lukemaan ja leikkiä paljon eskarissa.

Mukavaa eskarivuotta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti