torstai 29. huhtikuuta 2021

Valonkadun päiväkodin blogi 2021


Tammikuussa alkoi meidän välkkyryhmässämme talviliikuntakausi, jolloin meidän porukka hiihteli 5 kertaa Teppanan kentällä. Sää oli hyvä ja kuuma mehu maistui hyvältä hiihdon jälkeen. 

Seuraavaksi oli vuorossa luistelureissut Teppanan koulun kentälle. Onneksi saimme vaihtaa luistimet jalkaan koulun sisätiloissa.

Emme kuitenkaan unohtaneet sisäliikuntaa näin talven keskellä. Kävimme kerran viikossa Kuurnan nuorisotilojen salissa jumppaamassa. 

Helmikuun ensimmäisellä viikolla meillä oli sanomalehtiviikko, jolloin tutkimme sanomalehteä moniin eri tavoin. Teimme internettiin oman sanomalehden, johon kukin sai kirjoittaa omia juttujaan ja ottaa valokuvia tabletilla. Se oli kivaa. Samalla opet ehdottivat, että teistä tehtäisiin reportteripareja, jotka voisivat tutkia eri asioita, haastatella henkilöitä ja tietysti saisimme valokuvata tableteilla.

Kurre kainuulainen vieraili helmikuun lopussa päiväkodissamme. Reportteriparit työssään. 

Yhteistyö Kätönlahden koulun kanssa on koronaviruksen takia hiipunut mutta onneksemme käydessämme pulkkamäessä koulun vieressä näimme reippaita kakkosluokkalaisia laskemassa mäkeä.

Toive-esikoulupäivinä me lapset saimme päättää mitä me yhdessä tekisimme. Olemme käyneet mm. kaksi kertaa museossa sekä pitäneet monta diskoa.

Tällä hetkellä odotamme toukokuussa olevia mukavia tapahtumia. Käymme Hesburgerissa syömässä, teemme pyöräretken, käymme aurinkolaavulla ja viimeiseksi meillä on yöeskaria.

 

Hyvää kevättä kaikille

T: Ari ja Marjukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti