maanantai 11. tammikuuta 2021

Eskaria Mansikkapolulla

 Eskarissa aloitettiin pienellä, innokkaalla viiden lapsen ryhmällä. Syksyn mittaan on tanssittu ja liikuttu paljon, opittu hienoja kaveritaitoja, luettu paljon kirjoja, sekä tutustuttu kirjaimiin ja numeroihin. Luistelu- ja uintijaksoilla taidot ovat vahvistuneet entisestään. Kiva on ollut touhuta myös viisivuotiaiden kanssa isompana ryhmänä.
Lokakuun alussa järjestimme päiväkodin pienille lapsille Markkinat. Aluksi etsimme netistä tietoa ja suunnittelimme yhdessä, mitä markkinoilla on. Valitsimme Mansikkapolun markkinoille ongintaa, onnenpyörän, keppariradan, ilmapallon myyntiä sekä juures-/popparikioskin. Sittenpä vaan askartelemaan rahoja ja monenlaisia palkintoja onnenpyörään ja ongintaan. Valmistimme myös mainokset ja kuvasimme mainosvideot pisteistä. Sitten valitsimme pisteille myyjät sekä markkinoiden kuvaajan. Markkinat olivat jymymenestys! Suunnittelimmekin järjestää vielä markkinat perheille (jos vaan koronatilanne sallii..).
Marraskuussa vietimme Lapsen oikeuksien päivää. Lapset pohtivat, mitä erityisesti haluaisivat tehdä sinä päivänä. Pohdinnan ja osin äänestyksen jälkeen pelattiin tableteilla, rakennettiin samanlainen liikuntataitorata kuin edellisellä viikolla oli ollut ja käytiin liukurimäessä (onneksi saatiin lunta sille aamua). Vielä, kun lasten harras toive hampurilaisateriasta lounaalle toteutui, oli kaikilla hyvä olla eskarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti