maanantai 2. marraskuuta 2020

Terveiset Sinilinnun eskarista!

 Tänä syksynä Sinilinnussa aloitti 5 reipasta eskarilaista muutaman pois muuton jälkeen. Syksy on mennyt tutustuessamme toisiimme ja lähimaastoon. 

Olemme liikkuneet paljon erilaisissa liikuntapaikoissa, puistoissa ja metsissä. Mieluisia tutustumispaikkoja on ollut Vimpelin urheilukenttä, Limppusaari ja metsät. Osallistuimme myös Kajaanin Hokin järjestämään Kaikki Luistelee-tapahtumaan. ”Siellä on kiva käydä” 



 ja nyt tällä viikolla meillä alkaa omat luisteluvuorot jäähallissa. odotamme niitä kovasti. Uimakoulussa oli myös mukava käydä. Opimme melkein kaikki uimaan. Harjoitus tekee mestarin! Viikoittain menemme bussilla Kajaanihallille jumppaan. Siellä on kiva juosta lujaa ja paljon. 

Syksyn aikana olemme viettäneet myös Eläinten-viikkoa. Eläinten-viikolla meillä vieraili Johannes-kissa ja Kusti-koira. Aiheeseen liittyen teimme ompelutyön huovasta. 



Eläinten-viikon kunniaksi keräsimme myös orvoksi jääneille siileille pienen ruokapaketin Sinilinnusta. 

Olemme tutustuneet myös kirjaimiin ja numeroihin erilaisten tehtävien ja pelien avulla. 




Olemme jo aika hyviä kynätehtävissä ja ne on meistä mukavia 😊

Pyhäinpäivän aikaan, viime perjantaina, vietimme NurinKurin-päivää. Teimme asioita hassussa järjestyksessä, olimme pukeutuneet hassusti ja söimme nakkisormia, hämähäkinseitti piirakkaa ja joimme silmämuna kiisseliä. Leipominen on meistä kivaa!



Mukavaa talven odotusta kaikille! Pysytään terveenä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti