tiistai 10. marraskuuta 2020

Marraskuiset terveiset Kivan Paikan eskarista!

 Meidän eskarissamme aloitti syksyllä 16 iloista, rohkeaa ja ennen kaikkea tiedonjanoista eskarilaista. Hienosti ryhmä on hitsaantunut yhteen ja touhuja löytynyt mieluisia jokaiselle. Leikkipariarvontaa olemme tehneet viikoittain. Sitä lapset ovat odottaneetkin aina innolla ja mielenkiinnolla. ”Kukahan nyt tulee minun leikkiparikseni?”

 Olemme touhunneet eskarilaisten kanssa paljon ulkona ja pyrkineet liikkumaan lähiympäristössä. Värisuunnistus lähimetsässä oli hauskaa, kun eskarilaiset pääsivät ohjaamaan pienempiä. Ja taisi sieltä löytyä vähän myös vadelmia maisteltavaksi.




Metsässä on puuhasteltu paljon muutakin

ja asioita on opeteltu venäjäksi kielikylvyssä Kiran opastuksella. 


Yksi mieleenpainuva reissu oli liikuntaretki Vimpeliin urheilukentälle yhdessä Veitikoiden kanssa. Juostiin, hypittiin, heitettiin ja pompittiin sekä nautittiin tietenkin retkieväät. Erittäin hienoa oli, kun samaan aikaan kentälle sattuneet koululaiset kannustivat meidän päiväkotimme lapsia, kun juostiin kenttää ympäri. Siitäkös saivat osa lapsista voimaa juosta loppuun asti. 




Uintiviikko oli myös yksi odotetuimmista asioista. Viimeisenä päivänä aika moni uskalsi käydä hyppäämässä isoon altaaseen ilman kellukkeita ja hurjimmat hyppäsivät kolmesta metristä.

Keskiviikkoisin olemme päässeet tutustumaan päiväkodin viereen pysähtyvään kirjastoautoon. Osalle lapsista tämäkin on ollut aivan uusi kokemus. 




 Mikäs sen mukavampaa, kun on käyty hakemassa lepohetkelle mieleistä kuunneltavaa.

Nyt meillä on alkanut päiväkodin luistelut ja hyvää vauhtiahan me saimme Kaikki luistelee -tapahtumasta. Kiitos Junnu.Hokille siitä!

Onneksi ihan kaikkea ei ole peruttu, vaikka vallitseva tilanne luo välillä epävarmuutta. Vierailuja on jouduttu jonkin verran perumaan, mutta on myös löytynyt uusia paikkoja, jossa käydä sekä ideoita, joita toteuttaa. Ja meillä odotetaan kovasti taas eskarilaisten 100-juhlaa (100. eskaripäivä), jolloin tapahtuu kaikkea kivaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti