maanantai 23. marraskuuta 2020

Hiio-Hoi, täällä Kaarnapurren Kipparit!

 Kaarnapurren Kippareissa seikkailee seitsemän neuvokasta eskaria. Olemme leikkineet,  liikkuneet paljon luonnossa, rakentaneet majoja, välillä tehneet kynähommia, ratkoneet ongelmia, askaroineet kaikenlaista ja harjaantuneet samalla vuorovaikutuksessa ja tunnetaidoissa.


Juonellisen oppimisen ja leikkimaailman pohjaksi valikoitui Latte-siili ja vesikivi. Latte-siilissä seikkaillaan eläinmaailmassa. Tarinan keskeisinä teemoina ovat ystävyys, uskollisuus, pelkojen kohtaaminen ja luonnonsuojelu. Latte on pieni, mutta lopulta kaikkein rohkein.




Olemme leikeissämme selvinneet susien valtakunnasta ilvesten valtakuntaan, etsineet kaikkien maailman kielten ymmärtämiseen tarvittavaa Sulka Sukkelakieltä, tavoitelleet vesikiveä karhukuningas Banturin linnasta. Välillä olemme tutkineet eläinten jälkiä ja tehneet luontotaidetta. Kekrijuhlassa Latte-siili tarvitsi lasten apua vihannesten tunnistamisessa. Viimeksi autoimme Lattea etsimällä hänen kadonneet tavaransa kuvasuunnistuksen avulla.



Latte-siilin ohella olemme työstäneet alueen eskareille yhteistä Peikkosatua piirtäen, leikkien ja varjoteatterin avulla. Hauskojen ja jännittävien leikkien ja lukuhetkien lisäksi Kipparit odottavat, että eskarissa pitää olla vaikeita tehtäviä, uimakoulu, pyöräretkiä ja kotiläksyjä. Eiköhän ne järjesty! Kohta päästään availemaan joulukalenteria ja viettämään itsenäisyysjuhlaa!



Mukavaa joulunalusaikaa kaikille!

T. Kaarnapurren väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti