tiistai 1. joulukuuta 2020

Terveisiä Saarenilta!

 

Saarnien ryhmässä Seminaarilla on tänä vuonna poika enemmistö. Luonnollinen tapa energian ja vauhdin purkamiseksi on liikunta. Moni lapsista harrastaa vapaa-ajallaan liikuntaa mm. jalkapalloa, jääkiekkoa, uintia jne.
Useana aamuna lapset ovat itse keksineet aamujumpan, jota he tekevät pienissä porukoissa. Yksi keksii liikkeen ja muut tekevät perässä.




Legot ja hamahelmet ovat kovassa suosiossa tänä vuonna. Monet rakentelevat hahmoja tutuista peleistä ja saduista.




Seikkailuliikuntaa on tänäkin vuonna. Seikkailu tapahtuu ”valtamerellä”. Lasten keksimien hahmojen nimet ovat Eppeli ja Öppeli. Kerran kuukaudessa odotamme heiltä kirjettä, joka ilmestyy saarella olevaan palmun oksaan ja seikkailu voi alkaa….

Isossa talossa seikkailulle löytyy mitä jännittävimpiä paikkoja joista löytyy Öppelin varastamia kirjaimia vihjeiden ja liikunnallisten tehtävien lomassa. Mielikuvitus on vaan rajana. 




Seikkailuun liittyen olemme ommelleet meriaiheisia pehmoleluja, taitelleet merirosvohattuja, tehneet aarrekarttoja jne. Olemme myös seikkailleet ulkona. Apuvälineinä meillä on ollut Ipadit, QR-koodit, taskulamput jne.





Juhlasali on hyvin suosittu vapaan leikin aikana, jossa voi ajella ”autoilla”, pelata erilaisia pallopelejä yms. Vilskettä riittää. 




Joulua odotellessa…
Terveisin Saarnit: Pia, Reetta ja 15 eskarilaista









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti