torstai 3. syyskuuta 2020

Pikku-Ketun päiväkodin eskarilaisten kuulumisia

 Me olemme Hemulit-ryhmän 12 iloista ja reipasta eskarilaista. Oma Pikku-Ketun päiväkotimme on remontissa ja olemme muuttaneet väliaikaisesti naapuriin Huuhkajanvaaran päiväkotiin. Meidän ryhmällä on oma paikkamme liikuntasalissa, ja meistä on mukavaa olla täällä.

Eskarin aluksi olemme tutustuneet toisiimme ja kertoneet itsestämme. Olemme keskustelleet siitä, mitä se eskari oikein on ja meidän mielestä eskari on tärkeä ja kiva juttu! Me harjoittelemme kaikille tärkeitä taitoja, kuten kuuntelemista, ohjeiden noudattamista ja ryhmässä toimimista. Meidän ryhmässä käytetään myös viittomia, joita me kaikki jo vähän osaamme.


Tällaisia ajatuksia eskarilaiset kertoivat:

Meidän eskarissa on kivaa! Täällä voi ulkona laskea kiipeilytelineen tangosta, pitää hauskaa ja leikkiä kavereiden kanssa. Me leikimme juoksuleikkejä, kiikumme, hypimme, pyöräilemme ja lennämme! Pyöräillessä pitää muistaa käyttää kypärää. Yhdessä olemme leikkineet myös pihaleikkejä.


Sisällä me leikimme dinosauruksilla, kiipeilemme ja rakennamme patjoilla temppuratoja ja majoja. Sisälläkin pyöräilemme ja autoilemme. Täällä lauletaan myös kivoja lauluja. Eskarissa teemme tehtäviä, opimme numeroita ja kuulemme jännittäviä ja hauskoja tarinoita. Syksyn ensimmäiset synttäritkin olemme viettäneet.


Olemme tutustuneet myös lähiympäristöön. Kävimme retkellä uusitussa nuotiotien leikkipuistossa, jossa oli tosi mukavaa. Tänä syksynä teemme retkiä lähiympäristöön vielä lisää, koska olemme tutkimusmatkailijoita. Tutkimusmatkoillamme kohtamme varmasti yllätyksiä ja seikkailuja sekä opimme uusia asioita.

Pikku-Ketun eskarit haluavat lähettää terveisiä kaikille Kajaanin eskarilaisille. Huuhkajanvaaran eskareille lähetämme erityisterveisiä: ”Moikka kaverit! Leikitään tänä vuonna yhdessä!”

 

Iloista ja ikimuistoista eskarivuotta toivottavat Hemulit Pikku-Ketusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti