keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Jalmareiden joulukalenteri

Joulukuun lähestyessä Jalmareiden eskareiden puheissa ovat alkaneet vilistä joulukalenterit ja joulutoivelistat sekä perheiden jouluperinteet. Lapset ovat jo innokkaasti piirtäneet kuvia joulupukille ja kirjoitelleet lahjatoivekirjeitä tonttujen mukaan laitettavaksi.

Lapset ovat innokkaina kertoilleet, millaisia joulukalentereita heillä on kotonaan. Olemme myös rakentaneet eskariin joulukalenterin. Jalmareissa on 24 lasta ja aloitimme kalenterin tekemisen siitä, että jokainen lapsi ompeli huovasta itselleen joulusukan. Lapset valitsivat huovan ja lankojen värit itse ja suunnittelivat haluamansa koristelut sukkaan. Näin saimme 24 kaunista joulukalenterin luukkua. 
Lapsia alkoi jo mietityttää, ilmestyykö sukkiin jotain yllätyksiä. Niinpä pidimme arpajaiset, joissa jokainen lapsi sai itselleen salaisen jouluystävän. Seuraavaksi lapset kertoivat aikuiselle kivoja asioita salaisesta ystävästään ja aikuinen kirjoitti kerrotut asiat kirjeen muotoon. Myöhemmin lapset myös piirtävät jouluisen kuvan liitettäväksi kirjeeseen. 
Joulukuu onkin sitten jännitystä ja odotusta täynnä, kun jokainen lapsi saa vuorollaan kurkistaa joulusukkaansa ja löytää sieltä ihanan joulukirjeen!

Jalmareiden eskarit toivottavat kaikille jännittävää joulunodotusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti