torstai 7. helmikuuta 2019

Karusellin päiväkodin eskarikuulumisia


Karusellin päiväkodissa Pillipiipareiden ryhmässä touhuaa 18 reipasta eskarilaista ja heillä on kaverina 5 viskaria. Karusellin päiväkodilla on tosi kiva piha ja eskarilaisten lempileikki pihalla on ”Kuka pelkää jäämiestä”.

Syksyllä kävimme useamman kerran tutustumassa Ensilän puutarhaan. Saimme poimia sieltä viinimarjoja. Marjoista leivoimme marjamuffinsseja. Kävimme retkillä mm.Seppälän maalaismarkkinoilla ja Pöllyvaaran laavulla makkaranpaistossa.




Syysolympialaisissa päiväkodin pihalla jokainen osallistui hienosti ja juhlallisessa palkintojenjaossa lauloimme Maamme-laulun ja jokainen sai mitalin kaulaansa.




Pehmolelupäivänä kotoa tuodut pehmokaverit pääsivät pehmojen päiväkotiin, eläinsairaalaan ja pehmojen ravintolaan. Osa pehmoista kävi myös valokuvaamossa.




Talven tultua olemme jo ehtineet käydä kokeilemassa hiihtoa ja luistelua. Olemme myös värjänneet vettä ja jäädyttäneet niistä timantteja ulkoleikkeihin.

Uintiviikolla ajelimme taksilla Kaukaveteen ja polskimme  lämpöaltaassa ja moni uskaltautui kylmäaltaaseenkin. Kaikki eskarilaiset osallistuivat innokkaina opetukseen lastenaltaassa ja aarteiden sukeltaminen pohjasta taisi olla se hauskin juttu. Melkoisia sukeltajia koko porukka!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti