keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Talvinen tervehdys täältä Pikkutassun eskarista!


Meidän eskariryhmässä on tänä vuonna kahdeksan lasta. Yhteistä matkaa on takana jo aika monta kuukautta, mutta onneksi vielä muutama edessäpäinkin. Kouluun lähtöä odotamme innolla ja siellä tarvittavia taitoja olemme syksystä lähtien ahkerasti harjoitelleet.
Alkuvuoden aikana olemme harjoitelleet erityisesti numeroita ja lukujonotaitoja, monenlaisten leikkien, pelien ja toiminnallisten harjoitusten avulla. Kovassa käytössä ovat olleet tabletit, kynät, muovailuvahat, numerokortit ja välillä kärpäslätkätkin!


Tammikuussa alkoivat myös kauan odotetut salivuorot Kajaani-hallilla. Siellä on harjoiteltu liikunnallisten taitojen lisäksi myös ohjeiden kuuntelemista ja vuoron odottamista, tärkeitä taitoja nekin. Sirkustemput ovat kiinnostaneet viime aikoina Pikkutassun eskarilaisia ja lapset ovatkin saaneet niitä itse kehitellä ja harjoitella. Suosituimpia temppuja ovat olleet hulavanteen pyöritys, kuperkeikat, jonglööraus ja nuoralla kävely.  Tarkoitus on maaliskuussa järjestää oma sirkusesitys, jota katsomaan kutsumme ehkäpä lasten isovanhempia tai muita lapselle tärkeitä läheisiä.




5. helmikuuta olleen Runebergin päivän kunniaksi, leivoimme yhdessä Runebergin torttuja. Leipoessa harjoittelimme lukemaan reseptiä ja mittaamaan oikean määrän aineksia.  Sen lisäksi runoilimme viime viikolla kuin Runebergit ja teimme omia talvisia sattumarunoja. Idea tähän löytyi netistä Värinauttien sivuilta. Sanoilla oli kiva leikitellä ja hauskoja runoja niistä lopulta tulikin!





Lopuksi haluamme toivottaa kaikille jo näin etukäteen hyvää ystävänpäivää ja mukavaa kevään odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti