keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Sinilnnun eskariblogi

 Eskariterkut Sinilinnusta 😊

SyksyllÀ esiopetuksen Sinilinnussa aloitti 12 reipasta 6- vuotiasta Tiaista. LisÀksi ryhmÀÀmme kuuluu kaksi 5v. PÀÀskystÀ.



RyhmĂ€ on heti alusta asti ollut hyvin liikunnallinen ja monilahjakas. Aina ryhmĂ€mme yhteiset ajatukset ja toiveet eivĂ€t ole sujuneet mutkattomasti vaan olemme miettineet paljon erilaisia tunteita ja tunnetaitoja. Olemme miettineet ”missĂ€ tunteet tuntuvat” ja lapset ovatkin tehneet ryhmĂ€työnĂ€ ”tunne-Juhon” jonka avulla olemme saaneet kertoa, missĂ€ mikĂ€kin tunne tuntuu.





RyhmÀssÀmme on meneillÀÀn ArjenSankari-teema. Jokainen lapsi saa olla vuorollaan arjensankari, jonka tehtÀvÀ on auttaa opea pienissÀ arjen askareissa sekÀ kehua ja kannustaa kavereita. Kun kaikki lapset ovat saaneet olla sankarina niin pidÀmme sankarijuhlat, joita suunnittelemme parhaillaan yhdessÀ.




Koska pidÀmme liikkumisesta, olemme ehtineet jo tÀhÀn mennessÀ touhuilla paljon liikkumisen merkeissÀ, kuten esim. Kajaanihallissa jumppa, luistelu jÀÀhallilla, uimakoulu, retkeilyt kÀvellen mm. mörrimetsÀÀn, leikkipuistoihin ja kirjastoon.




Paikallisliikenne bussia kÀytÀmme joka viikko.

Yksi suosikkileikeistĂ€mme on ollut ”kuka pelkÀÀ pöllöÀ”, joka mukautuu kaikkialle missĂ€ liikumme.

Eskariimme kuuluu myös kokkikerho, jossa toteutetaan lasten leipomistoiveita. Kokkikerhossa olemme leiponeet mm. mokkapaloja, Runebergin torttuja ja mustikka muffineja.


 


Sinilinnussa elÀimet ovat tervetulleita ja elÀinvieraina ovatkin kÀyneet tÀmÀn kauden aikana Iita-, Nasu-, Heta- ja Inna- koirat sekÀ Kaapo- ja Elmeri- kissat ja voipa olla, ettÀ lisÀÀ elÀinvieraita on vielÀ edessÀpÀinkin.




VielĂ€ on monta uutta asiaa edessĂ€ kevÀÀn aikana, mutta …

Onnea on, kun pÀivÀn pÀÀtteeksi maireasti hymyilevÀn lapsen suusta kuulee sanat:

” TĂ€nÀÀn on ollut mainio pĂ€ivĂ€!”











Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti