torstai 10. marraskuuta 2022

Terveiset Mansikkapolun päiväkodin esikoulusta!

Mansikkapolulla on syksyllä aloittanut 8 reipasta eskarilaista. Tältä porukalta motivaatiota ja innostusta löytyy. Alkusyksy on käyty ahkerasti liikkumassa Kajaanihallilla; monena aamuna on odotettu linja-autoa ja reippailtu liikkumaan ja leikkimään. Kohokohta on Kajaanihallilla tietysti ollut volttimonttu ja erilaisten hyppyjen treenaaminen. Näiden reippailujen jälkeen suunnataankin kohti jäähallia, luistelun merkeissä. 

Viime viikot ovat vierähtäneet valmistellessa ja juhliessa halloween ja kekrijuhlia. Juhla oli meillä koko talon (eskarit + 2 pienempien ryhmää) yhteinen. Jokainen ryhmä oli valmistellut jännittävän esityksen, ja juhlan lomassa päästiin maistelemaan sadonkorjuuseen liittyviä maistiaisia.

Eskarit ovat aloitelleen numeroita ja kirjaimia erilaisten pöytätehtävien ja toiminnallisten leikkien avulla. Meillä on testauksessa myös uusi Ystävien eskari – kirja, jota on käytetty muun toiminnan lomassa ja se on ollut jokaiselle esikoululaiselle yksi monista kohokohdista; etenkin ensimmäinen kirjakotitehtävä oli jännittävä, kun kirjan sai viedä repussaan kotiin.

Retkiä on pyritty tekemään viikoittain metsään ja kirjastoon. Omien reppujen ja retkieväiden avulla on harjoiteltu mm. omista tavaroista huolehtimista. 


Eskarit ovat ahkeroineet isänpäiväyllätyksiä ja perjantaina päästäänkin juhlistamaan itselle tärkeää ihmistä kakkukahvien ja aamupalan kera. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti