perjantai 30. syyskuuta 2022

Terveiset Lohtajan päiväkodin Mörriäisten ryhmästä!


Ryhmässä on 21 lasta ja meillä on ollut kivaa yhdessä ja ollaan leikitty paljon.
Ollaan tutustuttu toisiimme ja olemme saaneet uusia ystäviä.

Meidän yhteinen päätös on, että eskarissa ollaan kavereita kaikkien kanssa. Meidän eskariin saa tuoda jokapäivä leluja, jos haluaa. Me opetellaan jakamaan ja huolehtimaan omista tavaroistamme. Meillä lapset ovat rakentaneet omia pieniä leikkisopukoita ja onpa hyllytkin olleet hyviä leikkipaikkoja lasten mielestä.

Mikä eskarissa on mukavaa?

”Ottaa ite ruokaa, piirtää, leikkiä kavereiden kanssa, täällä on kivoja tavaroita, täällä saa tehdä kivoja eskarijuttuja, hyvää ruokaa, tykkään olla täällä pitkään ja kuunnella Robinia saa käydä Lohtajan koulun salissa, saa valita oman ruokapaikan, saa tuoda leluja joka päivä paitsi lauantaina ja sunnuntaina, meillä on omat säännöt, käymme kirjastossa ja jokainen saa oman kirjastokortin, jolla saa lainata omaan kotiin kirjoja”.”Onnellinen on sellainen, jolla on iloinen mieli”

”Huumorintaju ja hassuttelu on minun vahvuus”
Mitä olet oppinut eskarissa tähän mennessä?

”Kiipeilemään verkossa ulkona, maalaamaan pensselillä, pikkusen lukemaan, askartelemaan, piirtämään, pelaamaan ötökkäpeliä”


Mikä minusta tulee isona?”Lääkäri, kirjailija, eskarinhoitaja, leipuri, kokki, kampaaja,pelintekijä, kaupanmyyjä, teraupeutti, puutarhuri, en vielä tiiä”.Mikä on tärkeää eskarissa?

”Kaverit, niiden kanssa saa leikkiä. Kavereita ei saa jättää leikin ulkopuolelle, pitää ottaa kaikki mukaan leikkiin” ”Oppii kirjoittamaan” ”Voisi opetella lukemaan, niin ei koulussa enää tartte opetella”
Tällä viikolla on ollut mukavaa päästä Lohtajan koulun isoon saliin! Ihan huippua! Hiiri pääsi mukaan katsomaan lasten touhuja. Ja siellä nähtiin isosiskoja ja veljiä sekä naapurin lapsia.

Värikästä ja leikintäyteistä syksyä kaikille!

toivoo; Lohtajan päiväkodin Mörriäiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti