tiistai 28. tammikuuta 2020

Tervehdys Pikkutassun eskarista!


Meidän esikoulu alkoi elokuussa ihan uusissa tiloissa Hoikankadulla. Ja meidän ryhmän uusi hieno nimi on Vauhtiviikset. Eskareita tässä ryhmässä on seitsemän.  Parhaimpia asioita uudessa talossa on lasten mielestä ollut oma liikuntasali. Tässä lasten ajatuksia, mitä siellä on kivointa tehdä:

”Hyppynarun pyöritys, leikkiminen ja juokseminen.”

”Mukavinta on juosta ja olla Kuka pelkää jäämiestä.”

”On kivaa kiipeillä kiipeilyseinällä, puolapuilla ja olla hippaa.”

”Hippaleikit, peili ja leikkivarjo ovat parhaita.”



Ryhmässä on tutustuttu aina välillä erilaisiin vahvuuksiin, joita meiltä kaikilta löytyy monenlaisia. Vahvuusvaris lähetti meille syksyllä kirjeen, että haluaisi nähdä mitä kaikkea eskarivuonna tapahtuu ja mitä uusia taitoja ehdimme eskarivuoden aikana harjoitella ja oppia.




On myös opeteltu huomaamaan hyviä juttuja ryhmän muista lapsista ja kehumaan kaveria. Aina kun on jonkun synttärit, niin hänelle askarrellaan kruunu omasta lempiväristä ja siihen kaverit kertovat synttärisankarin vahvuuksia ja kaikkia kivoja asioita hänestä. Ope on kirjoitellut ne sitten kruunuun. On ollut mahtava tähtihetki istua synttäripäivänä tuolilla ja kuunnella kavereiden kehuja.


Meillä on tällä hetkellä menossa talviteema ja siihen liittyen olemme touhuilleet monia mukavia talveen liittyviä juttuja. Olemme käyneet talvisessa lähimetsässä ja luistelemaankin olemme jo ehtineet. Lapset odottavat innolla myös hiihtoretkiä.



Pari viikkoa sitten piirsimme lumiukkoja ja kerroimme siitä pienen tarinan. Tämän lumiukon myötä haluamme toivottaa kaikille blogin lukijoille hyvää talven jatkoa ja mukavaa kevään odotusta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti