tiistai 10. syyskuuta 2019

Syksyinen tervehdys Lohtajalta!


Täällä Lohtajan päiväkodissa touhuilee 11 lapsen iloinen Mörriäiseskareiden ryhmä, jossa on 5 tyttöä ja 6 poikaa. Oppimisympäristöä olemme rakentaneet päiväkodin saliin. Tässä ”ryhmäkuva” meistä.Liikunta ja kaikenlainen liikkuminen on meidän juttumme. Päiväkodin sali puolapuineen, trampoliineineen, ym välineineen antaa loistavan mahdollisuuden päivittäiseen liikuntaan ja energian purkamiseen. Ulkoilun aikana mm pelataan jalkapalloa, polttopalloa, juostaan, kiipeillään, kiikutaan, tehdään kävelyretkiä lähiympäristöön, leikkipuistoihin ja Lohtajan koulun pihallakin on jo käyty.


Eskarituokioilla seikkaillaan Villiviikunoiden eskareiden mukana. Kovasti lapset toivovat ”tehtävien tekemistä” eli kynä-paperitehtäviä ja jopa kotiläksyjä odotetaan. Ensimmäinen englannin tunti jännitti lapsia, ja se oli lasten mieleen eli täytti kaikki odotukset!
Syksyn aikana retkeillään, mm tehdään päiväretki Joutenlammelle, käydään uimakoulussa, jumpassa Nuorisotalolla, tavataan alueen muiden päiväkotien eskareita, musisoidaan… eli vietetään mukavaa, kiireetöntä arkea yhdessä! Lasten omia toiveita unohtamatta. ”Täällä on kiva olla”; näin kauniin kiitoksen saimme eräältä eskarilaiselta.
Iloista syksyä kaikille, toivoo MörriäiseskaritEi kommentteja:

Lähetä kommentti