keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Terveiset Maitohampaan eskarista!

 Tervehdys Maitohampaasta! Tänä toimikautena meillä on viisi innokasta eskarilaista päiväkodissamme. Teemme yhteistyötä viskariryhmän kanssa ja yhteensä eskari-viskareita meillä on 10.
Tämän vuoden ryhmä tykkää kovasti ulkoilusta, luontoon liittyvistä asioista ja taiteilusta. Olemme tehneet tutkimusretkiä luontoon ja valmistaneet muun muassa lehtiaiheiset makrame-seinävaatteet. Tällä hetkellä meillä on meneillään avaruusteema, jossa olemme käyneet kuuretkellä temppuilemassa kuun pinnalla, pelanneet avaruuteen liittyviä pelejä ja valmistamme projektityönä avaruusminimaailmat, joiden teko on vasta alkanut.

Uusi vuosi on alkanut meillä tällä kertaa uudenlaisissa merkeissä, sillä vuodenvaihteen jälkeen saimme vakituiseksi vieraaksi ryhmäämme Bobby-nallen. Bobbyn kanssa eskarilaiset oppivat tavanomaisten eskarisisältöjen lisäksi englannin alkeilta koko kevään kestävässä kielisuihkussa. Bobby vierailee ryhmässämme sekä tuokioilla, että eskarin arkisissa toiminnoissa. Tähän mennessä olemme harjoitelleet Bobbyn kanssa värejä, maatilan eläimiä, ulkovaatteisiin ja eskaritavaroihin liittyvää sanastoa, tunnetaitoja ja itsensä esittelemistä. Bobby pitää kovasti musiikista, joten Bobbyn kanssa olemme laululeikkineet paljon englanninkielisiä lastenlauluja aiheisiin liittyen.

Seuraavaksi meillä eskarissa alkaa hiihdot ja luistelut. Uimassa kävimme jo alkusyksystä. Käymme eskari-viskarien kanssa myös yhdessä Metsämörri-retkillä Metsämörri-metsässä oppimassa luonnosta ja sen suojelemisesta. Luonto on myös mieluinen leikkipaikka ympäri vuoden!

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti