torstai 2. huhtikuuta 2020

Terveisiä Saarneilta!


Tänä vuonna Seminaarin eskariryhmä Saarneissa on ollut 13 lasta, joista seitsemän on tyttöjä ja kuusi poikaa. 


Seikkailuliikunnassa olemme mm. seikkailleet Ötsin ja Pötsin kanssa kerran kuukaudessa ja etsineet kadonneita kirjaimia, joita onkin löytynyt mitä erikoisimmista paikoista sekä ulkoa että sisältä. 


Olemme ratkaisseet erilaisia ongelmanratkaisutehtäviä. Vihjeet ovat sisältäneet äidinkieltä, matematiikkaa, liikuntaa, käden taitoja jne. Löydetyt kirjaimet olemme laittaneet turvaan Taikaturva-arkkuun. Mutta sitä ennen meidän on pitänyt ratkaista arkun koodi, joka on ollut joka kerta erilainen. Aina kun seinälle ilmestyy kirje, lapset tietävät että tänään on seikkailupäivä. Myös uusi aavikolle ilmestynyt käärme kertoo, että seikkailu lähestyy… mutta ei paljasteta kaikkea. Hauskaa ja jännittävää on ollut. 


Liikunta ja retket ovat olleet myös Saarnien eskarilaisille ykkösjuttu. Sali ja juhlasali ovat suosittuja liikkumispaikkoja sisällä. Kävellen on helppo lähteä paikkaan kun paikkaan. On käyty jäähallilla ja luonnon jäällä luistelemassa. Pulkkamäessä käytiin alueellisessa tapaamisessa Vimpelissä.  Hiihdettiin lähimaastossa ja käytiin Kaukavedessä uimassa. Myös museo ja Kaukametsä ovat tulleet tutuiksi.

Olemme käyneet pari kertaa myös laulamassa terveyskeskuksessa. Lapset ovat olleet innoissaan kun ovat saaneet esiintyä muille. 


Tällä hetkellä koronavirustilanteesta johtuen moni eskarilainen on kotona. Toivottavasti saadaan vielä eskarille kunnon yhteinen lopetus ja seikkailulle mahtava päätös! Sitä jäädään odottamaan…



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti