keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Terveiset Sinilinnun eskareilta ☺


Minun ystäväni on kuin villasukka joka talvella lämmittää… Tämä laulu raikaa usein meidän yhteisillä hetkillä. Tykkäämme laulaa ja musisoida yhdessä.  Ja mikä tärkeintä – me olemme kaikki toistemme kavereita!

 

Kuluva vuosi on ollut meillä työntäyteinen mutta mukava. Olemme liikkuneet monissa eri paikoissa ja osallistuneet useisiin erilaisiin tapahtumiin vuoden aikana. Paikallisliikenne on tullut meille oikein tutuksi mm. uimakoulu- ja jumppakyytinä. Bussiin mentäessä muistamme tervehtiä kuljettaa ja matkan aikana yritämme istua omalla paikalla ja pois lähtiessä huikkaamme kiitokset hyvästä kyydistä. Bussi- ja taksikyytejä olemme tarvinneet myös Nälkämaan-markkinoille ja jäähalliin luistelemaan mentäessä.

Kuluvana vuonna olemme viettäneet useita tapahtumia perheiden kanssa. Aurinkolaavulla vietetty ilta oli mukava piristys syksyn harmauteen. Isänpäivän alla isät saivat nauttia aamupalaa Sinilinnussa. Suomen 100 -vuotista taivalta juhlimme yhdessä perheiden kanssa juhlakahveilla ja kakuilla.  Itsenäisyyspäivänä saimme vieraaksemme meidän oman kummihevosemme Viivin. Viivin vierailu oli meille todella suuri ja mukava yllätys. Joulujuhlissa joulumuorit saivat keittää riisipuuroa monen kattilan voimin (18l), sillä perinteeksi muodostunut kuusijuhlamme saa aikaan runsaan osanoton vuodesta toiseen.

Perinneviikko ja siihen liittyvä Isovanhempien päivä oli myös ihanan lämminhenkinen ja tunnerikas päivä. Isovanhemmat - te olette tärkeitä lapsenlapsillenne.

Liikenneviikolla tutustuimme liikenteeseen ja sen vaaroihin lauluin, leikein ja tehtävin ja viikon huipensi poliisipartion vierailu Niilo-poliisikoiran kanssa.

Pitkiä pellavia kävimme laskemassa läheisessä puistossa. Ja kuten asiaan kuuluu meillä oli mukana kaakaot ja keksit.

Olemme saaneet tutustua perheenjäsenten työpaikkoihin monipuolisesti kevään aikana.

Talven aikana olemme touhuilleet yhdessä Onnela-kodin asukkaiden kanssa mm leivontaa, maalailua sekä Olympialaisia.

Kaikkien näiden muistorikkaiden vierailujen ja tapahtumien keskellä olemme saaneet harjoitella koululaisen taitoja ja olemme oppineet monia uusia asioita, joista on meille hyötyä tulevaisuudessa.

Vielä me odotamme jännittyneenä eskarivuoden kevätjuhlaa, retkeä ja jotain oikein jännittävää yhteistä tekemistä ;) mutta sitä emme kerro vielä….

Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.
 
    Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan.
    Kuinka aurinko laskee puiden taakse, ja saa
    taivaan punertamaan.
    Minä olen vielä pikkuinen, ja siksi tahtoisin. Oppia tän´ 
    maailman, paljon paremmin.
    Ja kun mä sitten joskus, olen aikuinen. Niin toivon että
    oppimasta koskaan lakkaa en.

Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.

Mukavaa kesän odottelua kaikille eskarilaisille Kajaanissa! ps. Meidän touhuja voit seurata myös Sinilinnun omilta facebook-sivuilta J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti