torstai 13. helmikuuta 2020

Terveiset Sinilinnun eskarista!



Tänä vuonna meitä Sinilinnun eskareita on 9. Olemme tulleet toisillemme hyviksi kavereiksi erilaisten leikkien ja tekemisten kautta.





Liikkuminen monin eritavoin kuuluu viikottaiseen toimintaamme. Olemme hiihtäneet, luistelleet, uineet ja retkeilleet lähimetsissä. Hiihtoon saimme kaveriksi meidän Irlantilaisen opiskelija Amyn, hän pääsi kokeilemaan hiihtämistä ensimmäisen kerran elämässään. Samalla Amyn harjoitttelu mahdollisti meidän englannin kielikylvyn. Kivaa oli ja paljon opimme toisiltamme.

Joulua vietimme perinteisen kuusijuhlan merkeissä. Mukavien esitysten jälkeen saimme nauttia joulupuuroa yhdessä perheiden kanssa. Juhlaan saapuikin paljon vieraita.

Uusivuosi aloitettiin Avaruusteemalla. Avaruus veikin meidät mukaansa useaksi viikoksi.  Loppuhuipentumana pääsimme tutustumaan ”avaruuteen” eri aistein. (kuukävelyä voi käydä katsomassa Sinilinnun fb-sivuilta)

Tänäkin vuonna vierailemme Onnela-kodissa vanhusten ilona ja seurana. Viimeisin yhteinen tekeminen oli perinteisten Olympialaisten viettäminen. Ulkona kisailun jälkeen söimme nuotiomakkarat ja lauloimme muutaman Ystävälaulun vanhuksille. Jälleen niin ihana jälleennäkeminen.



Tällä viikolla vietetään Ystävänpäivää ja olemme halunneet huomioida sen monin eritavoin. Päiväkotiimme on rakennettu kaverikuva-piste, jossa voimme ottaa kuvia ystävien ja kavereiden kanssa, sekä vanhemmatkin ovat tervetulleita kuvattavaksi yhdessä kanssamme.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti