keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Marraskuiset terveiset Mansikkapolun eskareilta!


Mansikkapolun eskareiden syksy on ollut varsin vauhdikas, olemme ehtineet touhuta monenlaista ja paljon uusia juttuja on jo opittu.


Syksyn alussa eskarilaiset odottivat innolla eskaritehtäviä. Kovasti onkin numeroita ja kirjaimia harjoiteltu, välillä on saatu eskaritehtäviä kotiinkin asti.


Eskaritehtävät eivät ole aina olleet vain sisähommia, eskarihommiahan voi opetella missä vain. Ulkoleikit ovat olleet vauhdikkaita, on leikitty yhteisiä liikuntaleikkejä, etsitty kadonneita aarteita ja opeteltu liikennesääntöjä. Ensilumestakin päästiin jo nauttimaan, viimeaikoina tosin kuraleikit ovat olleet ajankohtaisempia..



Syksyn aikana päiväkodillamme on vieraillut kirjastoauto Kippe. Sieltä on löytynyt paljon uutta luettavaa ja katseltavaa, erityisesti luontokirjat ja supersankarisarjakuvat ovat kiinnostaneet eskarilaisia. Samat aiheet ovat jatkuneet luontevasti myös metsäretkillä, onneksemme päiväkodin lähellä on monia mukavia retkipaikkoja. Metsäretkillä on tutustuttu myös jokamiehenoikeuksiin.


Eskarilaiset ovat päässeet tämän syksyn aikana vierailemaan monenlaisissa paikoissa, Kaukavedessä saimme viettää uintiviikkoa, Kajaani Dancen tiloissa pääsimme tanssin pyörteisiin ja Kajaanin jäähallilla pääsimme jo muistelemaan miten se luistelu oikein sujuikaan. Eskarilaiset ovat olleet rohkeita ja taitavia liikkujia. Ja mikä tärkeintä, kaveria on muistettu kannustaa ja kehua!



Tämän syksyn erikoisin ja ehkä mieleenpainuvin juttu on kuitenkin ollut eskareiden saama salaperäinen kirje. Ehdimme vaihtaa muutaman kirjeen salaisen kirjekaverime kanssa, ennen kuin saimme hänestä muutaman kuvan ja selvisi että hänen nimensä on Mauri. Mauri on ollut tosi kiinnostunut eskarilaisten touhuista, mutta hän on vain kova jännittämään. Onneksi eskarilaiset ovat keksineet monenlaisia keinoja helpottaa jännitystä. Toivottavasti saamme Maurin vierailulle ennen pitkää.



Mansikkapolun eskarit toivottavat mukavaa talven odotusta ja riemukasta lasten oikeuksien viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti